• Rafa Garcel ret homenatge a Antonio Molina en el Joventut

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 14. 04. 2012

Rafa Garcel ret homenatge a Antonio Molina en el Joventut

A partir de les 19h, amb la col·laboació de Miki Molina

El jove cantant Rafa Garcel ofereix un concert vocal, musical i audiovisual al Teatre Joventut dissabte, 14 d'abril, on homenatjarà la figura del mític solista de copla Antonio Molina, un dels grans d'aquest gènere. L'espectacle compta amb la col·laboració de l'actor Miki Molina, fill del mestre.

A partir de les 19h, al Teatre Joventut es reviuran els millors temes i els millors moments vitals i artístics d'Antonio Molina (Màlaga, 1928-Madrid, 1992), sota la veu prodigiosa de Rafa Garcel, acompanyat dalt l'escenari per Miki Molina. Entre els temes seleccionats es troben: Entre mi abuelo y Molina, El macetero, Maria de Los Remedios, Yo quiero vivir contigo, Yo quiero ser mataor, La hija de Juan Simón, Adiós a España, Cocinero, cocinero, Ángela del alma mía i Soy minero, entre d'altres.

A més, a través d’una petita dramatúrgia i d’imatges audiovisuals, anècdotes i sensacions aproparan al públic assistent a la figura d’Antonio Molina, un dels malaguenys més universals.

Rafa Garcel diu que va rebre del seu avi la motivació i la inspiració per interpretar cançons dels seu ídol, que ha esdevingut la seva gran passió. Ho explica amb detall a l'entrevista que Jesús Quintero li ha fet recentment dins el programa de televisió de Canal Sur 2, El loco soy yo.

Imprimir