• Antonio Orozco promociona el seu nou disc a L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 01. 10. 2009

Antonio Orozco promociona el seu nou disc a L'H

Ha participat en el programa Tots els matins

El músic de L’Hospitalet, Antonio Orozco, serà aquesta a la botiga de Gong-Discos del centre comercial La Farga per signar unitats del seu últim disc, que duu per títol Renovatio, i per mantenir una trobada amb els seus fans.

En aquest cinquè treball, Orozco, veí del barri de la Florida, tot i que ara resideix a Barcelona, manté el seu estil habitual de pop-rock amb tocs de flamenc, unes pautes que ja venen del seu primer gran èxit, Devuélveme la vida.

Tot i això, tal com indica el títol del cd, Renovatio, també ha volgut obrir nous camins.

Aquest matí, Orozco ha visitat el programa Tots els matins. El cantant ha declarat que una de les coses més interessants per a un artista és poder innovar. Antonio Orozco ha afegit que, malgrat el món sembli cada vegada més accelerat i en ple procés de canvi, en aquest cinquè disc ha volgut que la renovació consisteixi en aprofundir en les seves arrels, motiu pel qual es va posar en contacte amb el productor Javier Limón, que ha accentuat el flamenc.

Antonio Orozco serà a Gong-Discos del centre comercial La Farga, a partir de dos quarts de 7 de la tarda. Una part dels beneficis del seu nou disc es destinaran a l’ong Voces para la Conciencia y el Desarrollo, que du a terme programes educatius i d’aprenentatge musical per a infants a l’Amèrica Llatina.
 

Imprimir