• Meritxell Borràs torna al Parlament de Catalunya

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia diari 24. 04. 2005

Meritxell Borràs torna al Parlament de Catalunya

S'ocuparà de qüestions de L'Hospitalet i de política social

La portaveu del Grup Municipal de CiU, Meritxell Borràs, tornar al Parlament de Catalunya en substitució de Jaume Camps. La previsió és que ocupi l'escó en el pròxim Ple del 5 de maig.
Meritxell Borràs s'ha mostrat orgullosa per poder tornar al Parlament de Catalunya ja que considera "un honor i una satisfacció representar a L'Hospitalet" en la cambra catalana. Borràs ocuparà l'escó que ha deixat vacant el veterà diputat de CiU Jaume Camps, que ha estat elegit membre del Consell Consultiu de la Generalitat.

La portaveu de CiU ha dit que torna al Parlament "amb la voluntat de treballar molt pel país i per L'Hospitalet i per portar a la ciutat els beneficis que s'aconsegueixin per a Catalunya". Tot i que encara no sap en quines comissions parlamentaries estarà adscrita, Meritxell Borràs afirma que portarà els temes locals i que treballarà en qüestions de política social.

La seva presència en el Parlament suposarà un increment de feina tot i que "s'aprofitaran les sinergies que crearà el porta els temes de L'Hospitalet a la cambra catalana, sobre el qual hi treballo des de l'Ajuntament, a més compto amb els meus companys de grup municipal".

Meritxell Borràs ja havia estat en el Parlament en dues legislatures, de 1996 al 2000 i del 2000 al 2003.

Canal-h.net 24/04/05
Imprimir