• El tram de la carretera de Collblanc tancat per les obres del Metro obrirà després de l'estiu

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 29. 04. 2010

El tram de la carretera de Collblanc tancat per les obres del Metro obrirà després de l'estiu

El Departament de Política Territorial nega qualsevol retard en les obres

Passat l’estiu es tornarà a obrir al trànsit el tram tallat de la carretera de Collblanc afectat per les obres de construcció de la nova estació Ernest Lluch de la Línia 5 del Metro. Així ho ha anunciat la conselleria de Política Territorial, que nega que les obres hagin estat paralitzades els darrers mesos com denuncien alguns veïns de la zona. El carrer s’obrirà un cop instal•lades les lloses que cobriran la nova estació.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha negat qualsevol retard en la construcció de l’estació Ernest Lluch, que entrarà en funcionament l’any 2011, i ha assegurat que en tot moment s’ha treballat en la configuració interior de l’estació.

Respecte les obres, el director general de Transports Terrestres del departament ha explicat que és més complicat construir una estació enmig de dues que ja funcionen que no pas construir-ne una de nova.

L’estació Ernest Lluch, entre les parades de Collblanc i Pubilla Cases, desenvoluparà una important funció d’intercanviador amb les línies del Trambaix. La connexió entre els dos mitjans de transport es farà a través d’un espai enjardinat exterior que connectarà el camí de la Torre Melina, on se situarà un dels accessos al suburbà, amb la prolongació de l’avinguda de Xile, on té la parada el tramvia. Les obres començaran el mes de juny, tindran una durada de cinc mesos i tenen un pressupost de 622. 000 euros.
 

 

Imprimir