Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 11. 05. 2017

Un miler d'adolescents participen a la final dels Fit Games L'H

El programa promou l'activitat física entre els alumnes de 4t d'ESO

L’Estadi Municipal de la Feixa Llarga ha acollit la final dels Fit Games L’H, on han participat un miler adolescents d’11 instituts de la ciutat de 4t d’ESO. El programa impulsat pel Servei de Salut vol fomentar l’activitat física i prevenir el consum de drogues i alcohol. Un alumne de l'IES Bisbe Berenguer, Martí Pisco, ha estat el guanyador.

La pluja ha obligat a suspendre durant una estona la final dels Fit Games L’H. Però finalment, s’ha pogut tornar a competir amb normalitat. La prova ha consistit en la combinació de curses de 70 metres amb sèries de salts. El guanyador de la final ha estat Martí Pisco, alumne del Bisbe Berenguer que ha assegurat que “ha estat tot un repte guanyar aquesta competició. He hagut d’entrenar tots els dies”.

Els premis consisteixen en 250 euros en material esportiu per als tres primers instituts classificats i 200 euros de material esportiu per als tres nois i les tres noies amb millor puntuació.

De l’octubre a l’abril, els alumnes han practicat sis exercicis físics supervisats pel Servei de Salut amb reptes dins i fora de l’horari lectiu per difondre l’oci saludable. Una activitat dirigida per tècnics dels poliesportius ha servit per tancar aquesta jornada.

Aquest programa es fa coincidir a 4t d’ESO perquè es quan els alumnes ja no tenen la educació física com a assignatura obligatòria. Precisament, es llança també una campanya de promoció adreçada als joves de 15 a 17 anys amb preus de 15 a 17 euros, segons l’edat, i amb la matrícula gratuïta.

Imprimir