Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 07. 03. 2017

L'Associació de Veïns de Bellvitge, satisfeta amb l'aprovació del PDU

L'entitat va presentar diferents al•legacions

L'Associació de Veïns de Bellvitge es mostra satisfeta amb el nou projecte del PDU perquè preveu la construcció d’un parc que ha de preservar el patrimoni natural, històric i agrícola de la zona. De fet, el parc urbà tindrà 30 hectàrees, tres més de les previstes en el projecte anterior, fruit d’una de les al•legacions que va presentar l'entitat, per aturar la construcció d'edificis en aquest sector en favor de zones verdes.

A partir de setembre, s'obrirà un procés de participació per definir els usos i configuració del parc. Roque Fernández, president de l’associació, afirma que volen "que s'escolti la petició d'una part important de veïns que demana que el parc disposi d'una zona agrícola, amb horts urbans oberts a la ciutadania".

El PDU també preveu el soterrament de les línies d'alta tensió i la rehabilitació de les masies existents com a equipaments públics.

En una altra de les al•legacions presentades per l'Associació de Veïns es demanava la construcció d'una residència de gent gran.

Imprimir