- Enrere
  • 5.000 escolars participaran a la Diada de l'Esport escolar
  • 5.000 escolars participaran a la Diada de l'Esport escolar

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 01. 06. 2012

5.000 escolars participaran a la Diada de l'Esport escolar

Dissabte a la zona esportiva de la Feixa Llarga

La zona esportiva de la Feixa Llarga acollirà demà dissabte la Diada de l’Esport, tot un seguit d’activitats esportives i recreatives adreçades als infants i les famílies i que servirà per posar punt final a l’edició d’enguany dels Jocs Escolars. A la jornada participaran uns 5.000 infants fins als 14 anys

Entre les 9 del matí i les 2 de la tarda, a la Feixa Llarga -tant a les pistes com al poliesportiu Sergio Manzano- es podrà participar a prop de 40 activitats esportives, des del futbol-7 a partits de bàsquet 3x3, passant per altres esports com el beisbol, el rugby, el tennis-taula, l’aeròbic, el patinatge i la gimnàstica rítmica, entre d’altres.

El programa també inclou propostes lúdiques, com inflables, jocs aquàtics i jocs tradicionals catalans. Cris Plaza, secretari del Consell Esportiu de L’Hospitalet, ha posat l’accent en el fet que, tot i que es tracta de posar el punt final als Jocs Escolars, són activitats obertes, no tan sols a la canalla, sinó a tots els membres de la família.

Plaza també ha fet un balanç molt satisfactori d’aquesta edició dels Jocs Escolars amb una oferta de modalitats esportives prou àmplia i variada.