- Enrere
  • Agents de la Guàrdia Urbana participen en la detenció de dos delinqüents

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 16. 04. 2012

Agents de la Guàrdia Urbana participen en la detenció de dos delinqüents

La detenció es va produir al Prat però havia començat a L'H

Agents de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet i del Prat de Llobregat i dels Mossos d’Esquadra han participat aquest cap de setmana en la detenció de dos delinqüents que presumptament havien comès diversos fets delictius a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Els detinguts havien envestit amb el seu vehicle una patrulla motorista de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet a l’avinguda del Carrilet i, anteriorment, ho havien intentat també amb un vehicle dels Mossos d’Esquadra a la carretera del Mig, quan els agents els havien sol•licitat les identificacions.

El vehicle que conduïen els detinguts era robat, duia plaques falses i circulava de forma temerària posant en perill la seguretat de la resta de vehicles.

Les detencions van tenir lloc el passat dissabte al Prat de Llobregat, després d’una llarga persecució, que s’havia iniciat a L’Hospitalet. Un dels detinguts es troba ferit, mentre que el tercer ocupant del vehicle va aconseguir escapar-se’n.

Els cossos de la guàrdia urbana de L’Hospitalet i del Prat van treballar de manera coordinada amb els Mossos d’Esquadra.