- Enrere
  • Cassolada i taller de cartells per reivindicar menys pisos i més zona verda a l'ARE de la Remunta

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 13. 04. 2012

Cassolada i taller de cartells per reivindicar menys pisos i més zona verda a l'ARE de la Remunta

Activitats divendres i dissabte

La plataforma Protegim el Canal de la Infanta!, l'Associació de Veïns Remunta-Famades-Solanes, l'Assemblea 15M L'H han convocat per divendres i dissabte, activitats lúdiques i reivindicatives per reclamar un canvi en el pla urbanístic de la Remunta, amb menys edificacions, més zona verda i el manteniment de les restes històriques del Cana de la Infanta.

Divendres 13 d'abril, a les 17.30 h. s'ha convocat a la ciutadania a una cassolada i taller de pancartes als jardins del Canal de la Infanta (C/ Álvarez de Castro amb Av. Josep Tarradellas a L'Hospitalet. El matí del dissabte 14 d'abril, a les 11hores es continuarà amb el taller de pancartes i es procedirà a la seva penjada pública.

Els membres de Protegim el Canal de la Infanta! reclamen que el projecte urbanístic de la zona de la Remunta redueixi la previsió inicial de construir 800 habitatges -una dotació que consideren massa agressiva i amb poques possibilitats de poder sortir al mercat- i que es preservin les restes del Canal, entre les quals en destaquen els fonaments originals d’un pont del 1819.

La proposta alternativa considera que les edificacions haurien de ser més baixes i més ben integrades i que caldria crear una zona verda que connecti amb el Parc de Can Mercader, a Cornellà i que propiciï els usos cívics.

Ireneu Castillo, un dels portaveus de Protegim el Canal de la Infanta!, s’ha queixat que, de moment, el govern local no es mostra gens obert al diàleg,

Pròximament començaran a construir-se a a la Remunta una promoció d’habitatge públic en règim de compra, de 108 pisos. Està previst que durant el mes d’abril s’aprovin les condicions d’accés que han de complir les persones interessades.