- Enrere

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 13. 04. 2012

Poti-Poti de primavera, una historia de Sant Jordi molt particular

Diumenge, al Centre Catòlic, a les 12 hores

L’Associació Catalana de Teatre Educatiu porta a l’escenari del Centre Catòlic diumenge, a les 12 hores, una versió molt particular de la historia de Sant Jordi. Es tracta de ‘Poti-poti de primavera’.

La història comença l’any 2100. La Martina li ensenya al seu avi una rosa que li ha regalat el seu xicot. L’avi recorda que quan ell era jove se celebrava Sant Jordi i es regalaven llibres i roses. L’avi convida llavors a la seva neta a fer un viatge en el temps. Primer tornen al 2012 i d’allà a l’any 500, a Montblanc, a conèixer de primera mà que hi ha de veritat en la llegenda de Sant Jordi.

Però la Martina i l’avi comproven que el Drac que no és tan dolent com el pinten i que Sant Jordi no és tan valerós que ens han explicat. A més el Drac confon a la Martina amb la princesa i l’avi haurà de rescatar-la per poder tornar al seu lloc d’origen, l’any 2100.

Súper R

L’Associació Catalana de Teatre Educatiu estrenarà la pròxima setmana, en el marc de les Festes de Primavera, la seva darrera producció: ‘Súper R’. Es tracta d’una història en que un súperheroi molt preocupat pel reciclatge haurà de lluitar contra el malvat doctor Residu.

‘Súper R’ es podrà veure al Centre Catòlic el diumenge 22 a les 12 hores i, el mateix dia, a les 18 hores a l’Auditori de la Torrassa.