- Enrere

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 13. 09. 2017

CCOO celebra l'Escola d'Estiu a La Farga

Es vol reflexionar sobre els usos del temps

Sota el títol “El valor del temps” el sindicat CCOO celebra a La Farga la 26ª edició de la seva Escola d'Estiu on es fan debats, conferències i tallers que han de servir per reflexionar i definir l’estratègia del sindicat fins divendres. Dissabte 16, serà el torn de la celebració de la Diada de Treball Digne.

L’acte inaugural ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, la coordinadora de CCOO de L’Hospitalet, Asun Romero, i el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco. Tot seguit, s'ha pogut escoltar la conferencia sobre “Els usos del temps” a càrreg de la sociòloga i professora de la UB, Sara Moreno, que ha alertat de "la col.lisió de drets que podrien provocar les polítiques de redistribució del treball".

En delcaracions a TV L'Hospitalet, el secretari General de CCOO a Catalunya, Javier Pacheco, s'ha referit a la necessitat de "canviar el model organitzatiu del treball per fer front a la robotització de les empreses".

Entre d’altres, es parlarà de l’ús del temps en l’organització, l’elaboració de propostes en relació al temps de vida i de treball. Segons els organitzadors, l’objectiu d’aquesta Escola d’Estiu és reflexionar sobre el valor del temps socials i laborals.

Dia del Treball Digne

El sindicat CCOO de Catalunya celebrarà a més una nova edició de la Diada del Treball Digne, el dissabte 16 de setembre. Es tracta d’una jornada festiva i reivindicativa que s’ha consolidat com un lloc de trobada de la gent de CCOO de tot Catalunya. La jornada tindrà el plat fort a les 12 h amb un col•loqui, conduït per per Milagros Pérez Oliva, periodista d’El País, on hi haurà les intervencions del nou secretari general de CCOO d’Espanya, Unai Sordo, i de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya. També disposarà de diferents espais lúdics, gastronòmics i culturals, així com un reconeixement a l’afiliació i una actuació musical, a partir de les 17 hores.