Tori Sparks - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla Inversa Reproduir video

Tori Sparks - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla Inversa

Patrycia - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla Inversa Reproduir video

Patrycia - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla Inversa

Mon Feijoó - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla Inversa Reproduir video

Mon Feijoó - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla Inversa

Marta Knight - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla Inversa Reproduir video

Marta Knight - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla Inversa

Kaba - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla Inversa Reproduir video

Kaba - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla Inversa

Esmeralda Freire - L'H Canta en Femení - Taquilla Inversa Reproduir video

Esmeralda Freire - L'H Canta en Femení - Taquilla Inversa

Desirée Miras - L'H Canta en Femení - Taquilla Inversa Reproduir video

Desirée Miras - L'H Canta en Femení - Taquilla Inversa

Alba Vilanova - L'H Canta en Femení - Taquilla Inversa Reproduir video

Alba Vilanova - L'H Canta en Femení - Taquilla Inversa

Leiden - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla inversa Reproduir video

Leiden - Concurs L'H canta en Femení - Taquilla inversa

 

PRIMER CONCURS "L'HOSPITALET CANTA EN FEMENÍ"

AMPLIEM TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS FINS AL 15 D'OCTUBRE

El programa Taquilla Inversa de Televisió de L'Hospitalet i LHDigital, amb el suport del Servei d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de L'Hospitalet i L'Oncle Jack, organitzen el primer concurs musical "L'HOSPITALET CANTA EN FEMENÍ". Un concurs que pretén potenciar i donar a conèixer projectes musicals en format acústic encapçalats per dones. Alhora, també pretén que les artistes tinguin un espai televisiu on mostrar les seves composicions.

FUNCIONAMENT
Després de la fase inicial de presentació de propostes, un comitè format per representants de l'Escola de Música i Centre les Arts de L'Hospitalet, L'Oncle Jack i del Servei d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de L'Hospitalet en seleccionarà un total de 9. Mensualment, s'interpretarà una de les propostes al programa Taquilla Inversa de Televisió de L'Hospitalet. Un segon tema es difondrà exclusivament a través del web www.lhdigital.cat i les xarxes socials.

El procés per escollir les tres propostes finalistes serà el següent: una serà escollida mitjançant votació pública a través del web lhdigital.cat i les dues restants seran escollides pel comitè del concurs.

Les tres propostes finalistes participaran al darrer programa de la temporada del Taquilla Inversa que es farà a finals del mes de juny del 2018. Durant el programa, un jurat format pel comitè del concurs format per persones amb experiència acreditada en el món de la música escollirà la proposta guanyadora després que interpretin dues composicions. Valoraran la qualitat de les composicions pròpies en lletra i música, i la interpretació vocal i musical.

La proposta guanyadora farà un concert al Festival Roselles 2018 que organitza L'Oncle Jack.

BASES DEL CONCURS
1. El termini d'inscripcions comença el 14 de setembre i finalitzarà l'1 d'octubre a les 00:00.
2. Les participants hauran d'haver editat una maqueta i/o un disc.
3. El projecte musical ha d'estar liderat per dones. En el cas, però, que hi hagi un acompanyant, aquest pot ser home o dona.
4. El format requerit és el de veu i guitarra; o veu i dues guitarres; o dues veus i dues guitarres.
5. Les composicions poden ser en català, castellà i/o anglès i han de ser originals.

6. Dades per a la inscripció:
Nom, cognoms, direcció actual, telèfon de contacte, e-mail i breu biografia artística. Aquestes dades formaran part d'un fitxer propietat de La Farga, Gemsa. D’acord amb l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades recollides s’incorporaran a un fitxer automatitzat propietat de La Farga, Gestió d'Equipaments Municipals, SA, per al seu tractament informàtic, amb la finalitat d’atendre la inscripció. Així mateix els inscrits tenen la possibilitat d’exercir els drets d’accés, de rectificació, de cancel•lació i d’oposició, mitjançant comunicació per escrit enviada a l'adreça electrònica lafarga@lafarga.com i/o a l'adreça postal carrer de Barcelona, 2, 08901 L'Hospitalet de Llobregat.

És imprescindible adjuntar en format mp3 una de les cançons amb la qual es vol participar a la fase inicial. L'arxiu es dirà com el títol de la cançó. La gravació de la cançó ha de ser fidel a la representació de com serà interpretada en directe. Els concursants es responsabilitzen totalment que no existeixin drets de tercers en totes les cançons presentades al concurs i cedeixen els drets de reproducció de les composicions als Mitjans de Comunicació de L'Hospitalet gestionats per La Farga, Gemsa.

Tot plegat s'ha d'enviar a taquillainversa@lhcomunicacio.cat

L'organització sempre podrà anul•lar qualsevol sol•licitud que no estigui degudament ben documentada.


7. La proposta guanyadora serà escollida per un jurat format per persones amb experiència en el món de la música. La decisió final serà inapel•lable.
8. Els dies assignats per interpretar la cançó al programa Taquilla Inversa s'assignaran sobre la marxa i serà sempre en dia laborable, de dilluns a divendres. En el cas que un seleccionat no es presenti automàticament passarà el torn al següent classificat.

PREMI
La proposta guanyadora tocarà en concert al Festival Roselles del 2018 que organitza L'Oncle Jack.

Amb la col·laboració de:   

 VERSIÓN EN CASTELLANO.